Valon Berisha një këngëtar shumë i njohur në Estradën Shqiptare

54230702_264992631100967_2319307864830640128_n

Artisti i njohur në Estradën Shqiptare, Valon Berisha ka vite që është pranë publikut shqiptarë. Valoni Berisha është nga Prizreni por që jeton në Prishtinë. Ndryshe, Valoni është një këngëtar shumë i njohur dhe mjaftë i kërkuar nëpër dasmat shqiptare. Ai ka vite që është njëri ndër këngëtarët më të suksesshme dhe më i kërkuari për dasmat tona. Valoni pritet të vijë edhe me shumë projekte të reja.