Restorant ‘Eliza’ se shpejti ne sherbimin tuaj..

57009008_670715923358429_6437670688349224960_n

Restorant I i Parè ne Malin Sharr ne Komunen e Vrapcishtit i cili do te ofroj specialitet Italian dhe specialitet te trevave tona. Restorant ‘Eliza’ do te jete pran jush me ushqime te shishme ambient te persosur ku do te mund te kaloni caste te paharueshme. Kuzhinjer me 30 vjet pervoj pune Enver Fidani do te jet ne sherbimin tuaj. Se shpejti do ta shijoni ate qe nuk e keni shijuar kurre.