“C’EST LA VIE ” super hiti i ri nga BLAZE (Video)

59884538_284740999077959_1026291862832414720_n

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është BLAZE . BLAZE sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “C’EST LA VIE ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe BLAZE e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, BLAZE është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.