Sugarevski: Nuk pres që të jem në listë, por do të respektoj çdo vendim të Kryeministrit!

sugarevski

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugarevski, thekson se nuk pret që të gjendet në listën e funksionarëve të cilët do të shkarkohen nga kryeministri Zoran Zaev i cili ka paralajmëruar rekonstruimin e qeverisë.

Sugareski thekson se nuk pret që të jetë në atë listë mirëpo do të respektojë çdo vendim të kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.