Kjo është Aninna e cila vjen me shumë risi

anina2

ANINNA modelja dhe këngëtarja nga Shqipëria do sjellë një projekt të ri ku kësaj rradhe ka zgjedhur të bashkëpunoj më këngëtarin njëherit fotografin e njohur nga Kosova por që jeton në Zvicër, Dini Casanova. Ata i kanë bashkuar forcat që këtë sezonë të sjellin projektin muzikor së bashku poashtu një foto shooting të përbashkët. Ata të dy janë duke i përgaditur disa befasi për publikun qoftë në drejtimin muzikorë por edhe në atë të fotografisë.