Lazim Destani në Bundestag-Berlin morri pjesë në konferencën “24 Internationale Begegnung“

62007882_452587265310910_3965208533170913280_n

Lazim Destani në Bundestag, Berlin morri pjes në Konferencës “24 Internationale Begegnung“ (Takimi i 24-t Ndërkombëtar) që u mbajt në Bundestagun gjerman në Berlin, ku dhe takoj Kryetarin e Parlamentit Gjerman Dr. Wolfgang Schäuble, si dhe shumë Deputetë të legjislativit të Gjermanisë dhe personalitete të tjera të larta pjesëmarrëse nga shumë vende të botës. Pjesmarës nga rajoni ishte Presidenti i Shipërisë Ilir Meta, dhe Kryeministri i Kosovês Ramush Haradinaj.