Alil Kërkuti gati hitin e rradhës

66770887_2196959497282725_947873396459307008_n

Një këngë e bukur e me një klip mjaft të realizuar pritet shumë shpejt të vijë nga artisti Alil Kërkuti. Mësojmë se muzika dhe teksti i këngës është realizuar në Tiranë nga BO Beatz ndërsa video punuar nga Qendrim Qoku. Kënga pritet të vijë shumë shpejt në treg ndërsa këngëtari me origjinë nga Dibra por që jeton në Amerikë shquhet për projekte mjaft të bukura duke na bërë të presim edhe një hit të rradhës nga ai.