Grubi: Tomor Morina i lirë dhe rrugës për Kosovë

tomor-grubi-696x522

Tomor Morina është i lirë dhe ka udhëtuar drejt Kosovës.

Në emër të Kryetarit Ahmeti, bashkë me nënkryetarët Duraku dhe Mexhiti, Blerim, Ejupin, Kreshnikin, Muharremin, Sadushin, uruam Tomorin pak çaste pas lirimit dhe e përcollëm për Kosovë.” – ka shkruar ne facebook deputeti i BDI-se, Artan Grubi.