Me këngën e re KMC rikthehet në stilin e vjetër..!

kmc

U bënë disa kohë që reperi KMC po lajmëron ardhjen e një kënge dhe klipi të ri por nuk kishte zbuluar asgjë nga projekti i ri.

Vetëm dy ditë më parë ai publikoi një pjesë nga kënga e re e cila duket e stilit të vjetër të repit që KMC bënte përpara se të vinte me bashkëpunimet me këngëtarët e njohur Blerina Matraku, Antre dhe Aurel Thëllimi, këngë të cilat ende dëgjohen dhe kërcehen. KMC në videot dhe fotot që ka shpërndarë në rrjete sociale për ndjekësit e tij duket në studio rregjistrimi gjatë punës për projektin e ri që duket se nuk  do vonojë të kompletohet si premierë bashkë me klipin e tij. Le të presim, ndërkohë videoja më poshtë ju tregon pak më shumë nga kënga e re e tij…!

https://www.instagram.com/p/B1rQgnaH9rF/