Pas FC Shkupit, Umit Karan me angazhim të ri

Umit Karan

Ish trajneri i Shkupit, Umit Karan duket se e ka marr me shumë sportivitet largimin nga skuadra shkupjane.

Pa bërë akoma një javë, ish futbollisti dhe trajneri i njohur turk ështe aktivizuar në emisionin e njohur në Turqi, Beyaz Futbol, në Beyaz Tv.

 

I angazhuar si analisti, bashkë me Karan në studio ishte i pranishëm edhe referi i njohur i FIFA-së, Ahmet Cakar, i cili gjithashtu është u angazhuar si analist në këtë televizion.

Javën që lam pas Zyrtare raportoi e para për largimin e trajnerit turk nga Çairi, gjë e cila edhe u konretizua një ditë më vonë. Por akoma nuk bëhen të ditura arsyjet e vërteta që çuan në largim trajnerin e njohur turk nga Shkupi./ Zyrtare.com