Shqiptari bëhet pjesë e spektaklit serb ‘Parovi’, ‘Nuk e kam problem të kem sex në publik’

ramell

Quhet Ramell Arifi, i lindur në vitin 1991, ka kryer fakultetin juridik në Universitetin Fama në Prishtinë ndërkohë që jeton dhe vepron në Zvicër. Ai për momentin është duke punuar në Budha lounge bar kurse me prejardhje është nga Prizreni.

‘Më ka bërë ftesë televizioni Tv Happy, nuk kam njohur askënd, më kanë bërë ftesë se jam shqiptarë nga Kosova dhe jam i vetmi në një spektakël televiziv në Beograd. Vendosa të tregoj që Kosova është republikë dhe të tregoj se Kosova nuk ka asgjë me Sërbinë dhe se nuk jemi Kosova Metohija po Kosova Republikë. Brenda ka me pas çifte dhe sigurisht që nuk e kam aspak problem të zë femra dhe të kem sex në publik’, thekson Ramelli.