Zjarr në liqenin Treska

zjarrr

Zjarr i madh ka kapluar një pjesë të Liqenit Treska në pjesën ka fshati Gllumovë. Banorët e Gllumovës mundohen me mjetet e veta ta shuajn zjarrin por zjarri dhe era e fuqishme nuk ndalen.