Gjithçka gati për spektaklin e madh të muzikës dhe kulturës “Tingujt e Çarshisë!

70984124_10156193705712407_3779913761301725184_o

Gjithçka gati për spektaklin e madh të muzikës dhe kulturës “Tingujt e Çarshisë! Hidhi një sy programi dhe bindu se ia vlen të jesh aty!

Emra të njohur të muzikës, artit, baletit, letërsisë dhe shumë të tjerë do të bëhen bashkë për të gjallëruar Shkupin nga 16 deri më 18 Shtator në Çarshinë e Vjetër – vatrën tonë të kulturës. Eja dhe shijo atmosferën e zjarrtë, fresko mendjen dhe shpirtin!

https://www.facebook.com/komunacair/photos/pcb.10156193779127407/10156193705742407/?type=3&theater