Premierë: “Dy Krena” super projekti muzikor nga Reeezy (Video)

reezy

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Reeezy. Reeezy sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Dy Krena ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Reeezy e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Reeezy është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – Dy Krena menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe i gjithë projekti është realizuar nga labeli ARG MUSIC