Kolë Oroshi din ti kallë dasmat kështu!

kole

Ka qenë prej artistëve meshkuj këtë verë që kalon artisti më i kërkuar i dasmave shqiptare. Ky është këngëtari Kolë Oroshi i cili falë zërit dhe këndimit live këtë verë që po ikën i ka kallur dasmat shqiptare, ku ne zbuluam një mini video ku shihet super atmosfera në një prej shumë dasmave ku ai këndoi. Por nëse pë shumicën e kolegëve të tij dasmat kanë përfunduar për të ende jo, pasi ai ka edhe disa ftesa speciale në dasmat e vjeshtës që shqiptarët i kanë lënë ti mbajnë në Diasporë dhe ku jetojnë e për atmosferë të bukur kanë zgjedhur artistin Kolë Oroshi. Ne mësojmë gjithashtu se këngëtari do të na befasojë me një super duet ku emri i vajzës këngëtare nuk është zbuluar ende.

https://www.facebook.com/Kole.Oroshi.QUKI/videos/10157436910443363/?t=1