Premierë: “ESKALATION” Super projekti muzikor nga PADRE (Video)

70289942_910317072666210_6412639657602842624_n-660x330

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është PADRE. PADRE sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ ESKALATION” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe PADRE e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, PADRE është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – ESKALATION menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe i gjithë projekti është realizuar nga prod. KD-Beatz & Niza.