Ardian Kryeziu i bashkon forcat me kolegët e estrades për “mega” projektin e radhës (Video)

ardian

Këngëtari Ardian Kryeziu, pas këngës së mrekullueshme ” Unë n’Kosove ti n’gurbet” këtë fund vit paralajmeron që do të sjellë edhe disa këngë shumë të bukura. Këngetari, këtë fund vit në bashkepunim me produksionin LABIA, dhe disa nga kolegët e Estrades Kosovare, do të sjellin edhe një Potpuri të përbashket. Përndryshe artisti në fjal është shumë i njohur në zhanrin e muzikes populllore, zotrimi i muzikes Live dhe vokali briland që posedon e bën Ardian Kryeziun artist me vlera dhe shumë të kërkuar.

https://youtu.be/c-3sP2y6oz8