Edhe një parti e re në skenën politike

71943848_748787382227433_8528548557173555200_n-696x391

Ligji dhe sundimi i ligjit është vija jonë e kuqe dhe nuk ka asnjë lëshim për këtë, tha avokati Aleksandar Tortevski gjatë mbledhjes së parë të Bordit Nismëtar të “Partia jote”, i cili do të përcaktojë platformën, statutin dhe modelin e
organizimit në periudhën e ardhshme.

“Bërja e Maqedonisë një vend të mirë për të jetuar është një detyrë e madhe, mbase e pamundur, por ne nuk po heqim dorë. Unë kam qenë i angazhuar në atë drejtim për 30 vjet dhe është e vështirë për ne, por ne nuk heqim dorë”, tha Tortevski.
Ai shtoi se përparësitë e partisë së re do të ishin ekologjia dhe ekonomia.

“Varfëria është një emërues i zakonshëm për të gjitha problemet tona. Ne shpërndajmë keq edhe ato pak para që kemi. Nuk mund të ketë para për një segment të caktuar dhe fëmijët ti shërojmë me donacione”, tha Tortevski.
Ai shtoi se ata do të përpiqen të marrin kuadrin më të mirë në Maqedoni.

“Nuk kam nevojë për ngjitës posterash, as të fotografohemi e të dalim në billborde. Ne do të përpiqemi të qasemi në çdo shtëpi përmes rrjeteve sociale. Nuk do të marrim para nga donatorët”, tha Tortevski.

Takimi i hapur i Bordit Nismëtar të partisë së re të avokatit Aleksandar Tortevski mbahet në Kinematë e Maqedonisë, të quajtur “Partia jote”.

Të pranishmit përfshijnë profesoreshë Mirjana Najçevska dhe aktoren dhe aktiviste Irena Ristiq.
Aleksandar Tortevski, i cili është një nga iniciatorët dhe zëdhënësi i përkohshëm, njoftoi se platforma e partisë se “do të jetë diçka spektakolare në Maqedoni”, krejt ndryshe nga sulltan partitë ekzistuese.