Dardan aka DARD këngëtari shqiptar që së shpejti do shkaktoi “Termet” në industrin muzikore (Video)

73096551_676455099532865_7686072661725675520_n
Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Dardan aka DARD . Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është DARD.

Dardan aka DARD sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ MonaLisa” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe DARD e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Dardan aka DARD është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – MonaLisa menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe i gjithë projekti është realizuar nga prod. by ZHBEATS dhe është në bashkpunim me CEKO.

https://www.youtube.com/watch?v=SfhVlrF1uEg