Kris dajaku në Çarshinë e Shkupit, shkak llogaria fiskale

Charshia

Mbrëmë në një lokal të Shkupit janë sulmuar dy persona nga katër persona tjerë. M.M. (47) dhe A.Xh. (63) kanë thene në polici se janë sulmuar për shkak të mosmarrëveshjeve rreth llogarisë së dhënë, transmeton Gazeta Lajm. Sipas policisë, rasti ka ndodhur rreth orës 23 e 30 minuta dhe po punohet në ndriçimin e rastit.