Premierë: “DASMA” nga Bardhe Gega (Video)

72336009_393514414650921_719823071266996224_n

Fal zërit të kristal si diamat Bardhe Gega qdo këngë e shëndrro në hit. Sa herë bëhet fjal për muziken popullore emri i saj është ndër më të kerkuarit. Kënga e re nga Bardhe Gega mban titullin “Dasma” këngë kjo me plotë ritem , kënga “Dasma” shoqërohet nga një videoklip shumë cilsor, e me shumë ngjyra . Bardhe Gega përndryshe është shumë aktive me koncerte ne trojet shqiptare dhe Diaspor.

https://www.youtube.com/watch?v=XLu89W2Is5Y