Zgjidhet kryetari i degës së BDI-së në Studeniçan

BDI - DEGA STUDENICAN

Kuvendi Zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim për degën e Studeniçanit, zgjodhi Femi Jonuzin, për kryetar të Degës BDI Studeniçan.

Delegatët e Degës së BDI-së me vota Unanime zgjodhën Femi Jonuzi, për Kryetar, dhe 19 anëtarët e Kryesisë së kësaj degës.

Në punimet e Kuvendit morri pjesë Nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhit dhe Sekretari Organizativ, i BDI-së Artan Grubi.