Besim Dina tregon a është ‘pishman’ që nuk është martuar (VIDEO)

Besim Dina 22

Moderatori dhe komediani i njohur shqiptar, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shkurtër televizive.

Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është martuar deri më tash.

E përgjigja e tij, ishte epike

“Kom gabu plot herë, kështuqë s’kam pse me u pendu sepse s’kam ba gabim”, ka thënë ai.