Bela: Me këtë mendësi “byrekxhinjësh”, partia e Ali Ahmeti do vazhdon të mbetet kampion i fitoreve

valon-bela-750x430.jpg

Debatin e mbrëmshëm në Rruga Drejt që emitohet në TV Alsat e ka komentuar edhe Valon Bela.
Në një postim të tijin në facebook Bela shkruan:

Edhe këtë e dëgjova; Zejdi e quan Lëvizjen Besa kali i Trojës ndërsa harron se me kri minelët e BDI-së (sipas tij) është në koalicion të tenderave dhe licencimit të kompanive.

Me këtë mendësi “byrekxhinjësh” BDI do vazhdon të mbetet kampione e fitoreve politike të pasluftës së 2001.

p.s. Nevzat Bejta shah mat dha sonte në Rruga Drejt, Alsat-M.