Super talentja shqiptare që ushtrohet me yllin e talent-show në Suedi

75271486_3033281196689106_4008433071152955392_n

Të gjithë e njohim tashmë vajzën me zërin e veçantë dhe plot talent shqiptaren që jeton në Suedi, Bleona Hasani. Ne mësojmë se ajo falë talentin të saj me plot të ardhme ushtrohet sot nga njē songcoach me yllin suedez Susanne Bertlin e cila punon vetëm me artistë të njohur e me programin Idol shumë të njohur në Suedi.Deri tani Bleona ka realizuar 3 këngē në anglisht e 2 në shqip e pritet së shpejti të vijë me një projekt të ri muzikor.