Afrim Gashi feston ditëlindjen

FB_IMG_1573312385547.jpg

Kryetari i Alternativës Afrim Gashi sot ka festuar ditëlindjen e 42.

Në një postim në rrjetin social facebook Faton Fazliu ka publikuar disa fotografi gjatë prerjes së tortës ku ka shkruar:

“Shpresoj që në jetën tënde të kesh sa më shumë ditë festive, sikundërse dëshmove që vitet vetëm e skalitën boshtin tënd njerëzor dhe intelektual.

Urime, kryetar!
Së bashku festofshim edhe shumë festa të tjera të fitoreve.”

Kujtojtojmë se Afrim Gashi aktualisht është deputet në kuvendin e Maqedonisë së Veriut poashtu edhe Kryetar i partisë politike Alternativa.