Bashkëlojtarët e surprizojnë Visar Musliun për ditëlindje (VIDEO)

ditlindja visar musliu

Reprezenutesi i përfaqësueses së Maqedonisë së Veriut, Visar Musliu sot feston ditëlindjen e 25-të. Në periudhë kur janë të grumbulluar me Maqedoninë për dy ndeshjet e fundit eliminatore ndaj Austrisë dhe Izraelit, bashkëlojtarët dhe stafi i kanë bërë një surprizë.