Vendet më të çuditshme në botë

toka

Ndonjëherë sipërfaqja e Tokës na befason me formimet e saja.

Është natyra ajo e cila është përgjegjëse që shpesh herë na ‘mashtron’ me përgjëgjësit e saja, por ndonjëherë edhe njerëzit janë fajtor për këtë gjë.

Përderisa shkencëtarët dhe njerëzit argumentojnë për origjinën e këtyre vendeve, tursitëve nuk iu intereson shumë kjo gjë, ata thjeshtë i vizitojnë këto vende për të i nxjerr fotografi të bukura, transmeton lajmi.net.