Nexhi sjell “Sa me fat që jemi shqiptar” një super këngë

nexhi

Artisti Nexhbedin Gaxheri-Nexhi sapo ka sjellë këngën e bukur “Sa me fat që jemi shqiptar”. Kënga është pjesë e programeve festive te Eurolindi dhe muzika dhe orkestrimi është realizuar nga Xheni dhe ne tekst nga Nevruz Zymeraj. Ky është vetëm njëri projekt nga disa që artisti i njohur ka menduar të sjellë në këtë produksion për programet festive.