Skandal I Paparë, Basketbollisti I Tiranës Nokauton Arbitrin E Takimit (VIDEO)

11-54-37-liu.jpg

Një skandal i paparë ka ndodhur në takimin midis Tiranës dhe Teutës në elitën e basketbollit shqiptarë. Basketbollisti i Tiranës, Bruno Daliu, sigurisht i pakënaqur me vendimet e arbitrit, sulmoi të njëjtin me grushte, duke e hedhur madje në dysheme.

Pamjet janë të turpshme dhe numri 8 i Tiranës pritet të marrë një dënim të ashpër, pas këtyre goditjeve të pamëshirshme ndaj arbitrit, Jurgen Muho. Pas gjithë kësaj rrëmuje, ndeshja u ndërpre ndërsa arbitri Muho u largua menjëherë nga parketi.

Pas këtij rasti të shëmtuar, Daliu me shumë gjasa nuk do të zbresë më kurrë në parketin e basketbollit.

https://m.facebook.com/watch/?v=740300519714833&_rdr