Mësohet grupi ku do të luajnë Kosova ose Maqedonia nëse kualifikohen në Europian

Euro 2020

Sot në Bukuresht të Rumanisë është hedhur shorti për grupet e Kampionatit Europian 2020. Shorti ka nxjerrë grupe të forta, por ajo që është më shumë në interes për vendin dhe shtetin fqinj Kosovën ishte grupi C.

Nëse Maqedonia e Veriut ose Kosova arrijnë të fitojnë Ligën D të Kombeve, atëherë në Europianin e 2020-tës do të përfshihen në grupin C, së bashku me Holandën, Ukrainën dhe Austrinë. /InfOSport.mk