Rama: Viti i ri s’duhet të gjejë asnjë rrënojë në Durrës e Thumanë

rama-viti-i-ri-sduhet-te-gjeje-asnje-rrenoje-ne-durres-e-thumane-video_5de773ce18b8d

Kryeministri Edi Rama është shprehur se rrënojat e mbetura nga tërmeti ne Durres e Thumanë do te jenë te pastruara deri per Vitin e Ri.

Shefi i qeverisë përmes një postimi në rrjetin sociat Facebook, shkruan se në vend të tyre do të ketë disa parqe të kujtesës së kësaj tragjedie.

“#TiNukDoJeshKurrëVetëm

Viti i Ri s’duhet të gjejë asnjë rrënojë dhimbjeje të papastruar në Durrës e Thumanë dhe në vend të tyre, duhet të sjellë edhe disa parqe të kujtesës së kësaj tragjedie