Shkup, 5 aksidente me 8 të lënduar gjatë 24 orëve të fundit

10-23-22-tete-persona-lendohen-me-lehte-ne-aksidentet-e-trafikut-ne-shkup_5df0b04186389.jpeg

Tetë persona morën lëndime të lehta trupore në tre nga pesë aksidentet e trafikut që ndodhën gjatë njëzet e katër orëve të kaluara në rajonin e Qytetit të Shkupit. Në dy aksidente të trafikut janë shkaktuar dëme materiale.

Nga komunikacioni, sipas të dhënave të SPB Shkup, policia i ka përjashtuar dy drejtues të cilët e drejtonin automjetin nën ndikim të alkoolit, pesë pa e fituar të drejtën për drejtimin e automjetit dhe katër me automjete të paregjistruara.

Me automjetin special “karrotreci” janë larguar 77 automjete.

Është sanksionuar edhe një drejtues i automjetit i cili e ka kaluar udhëkryqin në dritë të kuqe.