Ansambli rikthehet edhe më fuqishëm!

79237654_604502170355143_2837575860427423744_n

“Nëntori” vazhdon së shpejti me koncertet e radhës të cilat sjellin mesazhe të bashkëndjenjës dhe solidaritetit me vëllezërit e motrat në Shqipëri dhe momentet sfiduese që po kalojmë si komb!