Grabitet një barnatore në Shkup

13-12-46-policia.jpg


Sot rreth orës 10:35 është grabitur një barnatore në rrugën Xhon Kenedi në Shkup.


Një person me thikë ka kërcënuar punonjësit e barnatores duke grabitur 2.500 dentarë nga kasa.


Policia po punon në kapjen e autorit dhe zbardhjen e plotë të rastit.


Kujtojmë se gjatë ditës së djeshme në Shkup janë regjistruar dy grabitje, njëra në një market në rrugën  “Gjorgji Pop Hristov”, tjetra në një kazino në lagjen e Kisela Vodës.