Është rrokullisur një makinë në Shkup

12-59-48-makin.png


Një makinë e tipit “BMW” me targa të Shkupit, rreth orës 09.40 të mëngjesit të sotëm është rrokullisur në bulevardin “Kuzman Josifovski Pitu” në ShkupSic informojnë nga SPB Shkup, ekipe policore kanë dalë në teren dhe për momentin nuk ka të dhëna për persona të lënduar.Pritet që gjatë ditës të ketë detaje lidhur me aksidentin.