Gjorçev: Jemi sikurse Kolumbia e Ballkanit

IMG_20200115_143456.jpg


Deputeti nga radhët e OBRM-PDUKM-së në Kuvend në debatin për hapësirat e lojërave të fatit mes tjerash tha se krimi është rritur.


“Çdo ditë ka gjuajtje me armë, sikur Kolumbia e Ballkanit të jemi”, thotë Gjorçev i cili shton se e gjithë kjo vjen si pasojë kur në çdo lagje jemi bastore sportive dhe kazino.


Sipas tij, kemi shpërthim të krimi ndërsa qeveria nuk solli asnjë fabrikë në Maqedoni.


Në debatin e sotëm për hapësirat e lojërave të fatit, deputetja e RDM-së, Liljana Popovska dënoi ashpër fenomenet këtilla, ku njerëzit shpenzojnë paratë e tyre.


“Në ato vende shkojnë njerëz të dëshpëruar, të cilët i luten Zotit të fitojnë ndonjë para”, tha mes tjerash Popovska.