Për shkak të një aksidenti mbyllet për komunikacion autostrada Veles-Shkup

10-34-24-per-shkak-te-nje-aksidenti-mbyllet-per-komunikacion-autostrada-veles-shkup_5e201dcc815c8.jpeg


Për shkak të një aksidenti autostrada Veles-Shkup tërësisht është mbyllur për komunikacion, informojnë nga LAMM.


“Në autostradën Veles-Shkup, në vendin e quajtur Kulla, ka ndodhur një aksident mes shumë automjeteve dhe autostrada Veles-Shkup tërësisht është mbyllur për komunikacion”, citohet në raportin e LAMM në orën 08:40.