Sela:Lutemi për Turqinë

sela

Më mirë se shqiptarët në këto momente, askush nuk mund të kuptojë dhimbjen e thellë që po përjeton populli turk.
Në emrin tim personal, dhe të Aleancës për Shqiptarët shpreh ngushëllimet e thella për viktimat që ndërruan jetë si pasojë e tërmetit të fuqishëm në Turqi. Solidarizohemi me dhimbjen e banorëve të prekur nga tërmeti.
Le të lutemi për të shtuar durimin tek çdo i prekur nga kjo fatkeqësi natyrore!
Ziadin Sela
Kryetar i Aleancës për Shqiptarët.