Digjen disa kontejner në Shkup (VIDEO)

ZJARR KONTEJNER

Pak kohë më parë gjashtë kontejner të plastikës janë djegur në rrugën Albert Ajnshtajn në Debar Mallo, ndërsa janë dëmtuar edhe disa drunj përreth.

Falë reagimit të zjarrfikësve, zjarri nuk është zgjeruar në banesat përreth dhe makinat.

Nga Higjiena Komunale Shkup paralajmërojnë se kontejnerët e djegur do të zëvendësohen me të rinj që sonte.  /SHENJA/