Ali Ahmeti :18 vite e them që nëse i humbi zgjedhjet dorëhiqem, të tjerët e thonë, por nuk e bëjnë

ali ahmeti

Lideri i BDI -së Ali Ahmeti në emisionin debativ në Klan Maqedoni ka folur për shumë çështje të rëndësishme politike në Maqedoni dhe jo vetëm informon Tetova sot.

I pyetur se në rast të dështimit të zgjedhjeve dhe në rast se e humbisni primatin e partisë më të madhe shqiptare ,Ahmeti u përgjigj se me rëndësi është që mos humbin shqiptarët.

“Unë që 18 vjet që e jap të njëjtën përgjigje që nëse i humbi zgjedhjet unë jap dorëheqje.18 vite e përsëris këtë por të tjerët thonë se do japin dorëheqje ndërsa asnjëri nuk dorëhiqet.Ts.mk