Taravari: Diaspora shqiptare nuk e mbështet BDI-në

taravari

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari në emisionin “Samo Vistina” tha se diaspora shqiptare nuk e mbështet BDI-në

“Diaspora nuk e mbështet BDI-në, duke dhënë sinjale të qarta për të mbështetur Aleancën e Shqiptarëve”, tha Arben Taravari.

Ai tha se sondazhi i janarit tregon 50% të votuesve të pavendosur në bllokun shqiptar dhe më 12 prill do të festojmë fitore historike ashtu siç festuan në Shqipëri pas rënies së Enver Hoxhës.