Alarm për bombë në City Mall të Shkupit (FOTO)

Photo_1580297109573

Alarm për bombë është dhënë para pak çastesh në qendrën tregtare “City Mall” në Shkup, mëson in7 nga burime policore.

Aktualisht janë duke u evakuuar vizitorët brenda qendrës tregtare. Ekipet policore kanë dalë në terren për të parë situatën dhe për të vërtetuar saktësinë e informacionit.
Detaje më të hollësishme në minutat në vazhdim./in7.tv/