Gentjana Gjergji rikthehet me “Pse “ një hit i garantuar

gentiana

Kënga quhet “Pse” dhe ka një tekst të bukur dhe shumë ritëm gjë që po pëlqehet mjaft nga audienca . Këngetarja Gentjana Gjergji kësaj radhe vjen mjaft e freskët dhe e kuruar në një klip të detajuar, që i përshtatet më së miri këngës. Gentjana pas shumë angazhimeve në Shqipëri, Kosovë Maqedoni Shtetet e Bashkuara dhe Europe ajo ka gjetur kohë të na vijë me këtë super projekt duke garantuar një super hit.