Koronavirus ndalon prodhimin e Toyota dhe Volkswagen

gettyimages-513076426

Për shkak Koronavirus kompania Volkswagen në Pekin i liroi 3,500 puntorë deri më 17 Shkurt të cilët do të punojnë prej në shtëpi ndërsa kompania Toyota e ka ndaluar prodhimin ne Kinë transmeton sharri.

Kompania japoneze Toyota për shkak virusit i cili po përhapet me të madhe ne Kinë ka ndaluar punën e prodhimit deri ne 9 shkurt, shkruan agjensioni i lajmeve Blumberg. Ndërsa kompania Ford dhe partneri i tij Chongqing Changan Automobile sipas “Reuters” do të vazhdojnë me punë ./Sharri/