Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili: Projektet e reja – surprizë për kulturën shqiptare në vend

20200205_165155-702x459

“Ne kemi në plan që të japim edhe projekte të reja për kulturën shqiptare dhe vendin. Ndryshe, deri më tani kemi realizuar gurthemelin e Pallatit të Kulturës në Bogovinë – fshati Kamjan, gurthemelin e ndërtimit të Shtëpisë së Kulturës në fshatin Mateç të Komunës së Likovës, ndihmuam në rindërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Negotinë, kemi projekte që do të vijojnë edhe në Krushevë me ndërtimin e Shtëpisë së Toshe Proevskit, vazhdojmë me rindërtimin e Sallës Universale në Shkup, kinemasë “Manaki” në Manastir, ndërsa kemi edhe projekte të reja për kulturën shqiptare, të cilat do të jenë surprizë për kulturën shqiptare në vend”, ka përfunduar ministri i Kulturës, Hysni Ismaili për emisionin “Target” në Almakos.