Speci djegës ndalon infarktin

speci djegs

Mjekësia alternative është në rritje e sipër, ndërkaq shumica e njerëzve nuk janë të vetëdijshëm që nje përbërës i thjeshtë si speci djegës mund të ndaloje sulmin në zemër për vetëm një minutë. Herbalisti dhe eksperti shumë i njohur i mjekësisë alternative, John Christopher, e kane zbuluar këtë gje duke testuar 50 formula të tjera bimore ka zbuluar që speci djegës është formula më efikase për pengimin e infarktit. Nëse dikush befas pëson sulm në zemër, por akoma është i vetëdijshëm, atij personi duhet t’i jepet një gotë ujë të përzier me një lugë spec djegës të bluar. Por nëse personi nuk është i vetëdijshëm, hidhini disa pika nën gjuhë.

Duke përdorur specin, personit të rrezikuar i shtohen të rrahurat e zemrës, por gjithashtu edhe do t’i përmirësohet qarkullimi i gjakut në trup, ndërkaq ato minuta mund të jenë shumë të vlefshme, madje edhe do ta zbusin sulmin, së paku derisa të arrijë ndihma e shpejtë.

Speci djegës është i pasur me kapsacinë, ka shumë edhe vitamina C, B6, E dhe kalium dhe përbërës të tjerë të dobishëm./