A është ky shoferi më i “çmendur” në botë, vozit traktorin në dy rrota

7ba2fd76b8ccb243483cc8fdd51b65dd

Vozit traktorin në dy rrota.

Pas praktikave të shumta Gaggi Bansra 21-vjeç arrin të vozit traktorin në dy rrota në Punjab të Indisë.

Ai voziti traktorin në dy rrota mbi 100 metra largësi dhe kjo u la mbresa shumë njerëzve pasi që konsiderohet diçka e rrallë dhe e pazakontë.

Pa marrë parasysh rreziqet që kjo mënyrë e të voziturit mund ti shkaktojë, Gaggi nuk ndalet sepse që nga fëmijëria kishte pasion vozitjen e traktorit. /Lajmi.net/