Simon Gjonaj sjell këngën e re kushtuar mallit për vendlindjen

“Larg vendlindjes” kështu quhet kënga më e re ardhur nga artisti Simon Gjonaj. Mall për vendlindjen pasi këngëtari në Amerikë larg Malësisë së tij ku ka lindur. Duket një super interpretim pasi vetë teksti është krijuar nga vetë ai dhe me muzikë dhe orkestrim nga mjeshtri Gjekë Dushaj.Ia vlen ta dëgjoni këngën që është shoqëruar me një klip të bukur.