A jeni gati për këngën nga Besim Bunjaku dhe Vaxi?

“Endërr” kështu do të quhet kënga më e re që këtë herë do të sjellë mjeshtrin e hiteve Besim Bunjaku si vokalist në bashkëpunim me këngëtarin Vaxi. Si duket do të jetë një super baladë e bukur realizuar nga kantautori dhe do të vijë shumë shpejt me një klip të bukur realizuar në jug të Shqipërisë.